Anders Hoff

Jan ByrmoUtomlands1946-11-19, Skåne

2012-01-09, Utomlands

Satt och sökte på Sydamerika och motorcykelresor och kom att tänka tillbaka på resor med Anders, hade i bakhuvudet att jag hört att han inte var med oss längre och tyvärr visade det sig vara korrekt.
Var med Anders i Kenya i mitten på 80-talet och i Sydamerika några år senare, otroliga upplevelser och minnen som alltid kommer att finnas kvar. I alla situationer och väder så såg man Anders i tofflor och långärmad skjorta, sol såväl som ösregn, tror faktiskt att han hade på sig kängor och jacka på Cotopaxi när det var lätt snöstorm men jag är inte säker.
En mycket kunnig, rolig och speciell person som jag hoppas fick ut lika mycket av livet som vi som fått glädjen att följa med på han resor.
Att få avsluta sitt liv i Kenya på safari var nog den perfekta avslutningen på ett äventyrligt liv.

Göran Andersson

Födelseort: Vasa

Dog vid Lake Naivasha i Kenya. Han reste trots sin svåra muskelsjukdom och blev till sist helt beroende av sin elektriska rullstol och assistanshjälp. Men viljan att resa gjorde att han klarade alla hinder.

Han var en fältbiolog som kunde förmedla det mesta om naturen. Resorna, där han var reseledare, gick till Afrika, Sydamerika och Asien.

Livskamrat: Sonja

Barn: Björn, Erik och Johan
Vi har stängt av möjligheten att skriva kondoleanser och tända ljus då vi utvecklar en ny lösning för minnessidorna.
Det är dock fortfarande möjligt att uppdatera minnessidorna.