Den sista vilan är Sveriges största mötesplats i ämnet begravning. Här finns fakta, information, hjälpmedel, leverantörer, minnesplatser, forum och mycket annat för att bli ett praktiskt hjälpmedel online kring det svåra i livet.

Syftet med ”Den sista vilan” som redan i dag är den största sajten om sorg och begravning i Sverige är

  • att skapa en ny modern oberoende och neutral marknadsplats för hela branschen
  • att lyfta fram branschen i den senaste och modernaste tekniken
  • att inte konkurrera med branschen
  • att ha ett lågt och intressant pris för kunder och annonsörer men helt gratis för konsumenter
  • att helt utan kostnad låta byråer finns med i våra register

Den här sidan är även en social minnesplats som förhoppningsvis ger nya insikter och intressant information till närstående.

Grundare

Vi som startade denna sida har tidigare framgångar inom sociala nätverksplatser och har stått i webbens framkant sedan 1994 genom flera internetföretag både i Sverige och Australien. Det är även vi som startade Bröllopstorget (2000) och Familjeliv (2003) vilka snabbt blev enormt populära i Sverige, vi exporterade även konceptet med Familjeliv till Polen 2007.

Trygg och säker tjänst

De erfarenheter vi fick från Familjeliv har vi tagit med oss hit och gjort en trygg, familjär och säker tjänst. Vi har många års erfarenhet av att hantera familjesvårigheter online med utarbetade rutiner och policies vilket borgar för en trygg och respektfylld tjänst kring ämnet begravning på nätet.

Företaget

Sidan drivs av Virtuell Media i Sverige AB som även förvaltar flera andra ämnesorienterade sociala nätverkssidor.