Anna-Lisa ” Mammi” Höök

Jan ByrmoDalarna1914-10-11,

2011-11-23, Dalarna

Anna-Lisa var världens bästa MAMMI som alltid fanns för alla och till henne kunde man komma i både glädje och sorg. Ofta fick man höra hennes ljuvliga ord Det blir full på nåt vis. Saknaden är enorm och trots hennes fyllda 97 år så tycker man ändå inte att tiden var inne. Men hon ville inte leva längre,trött på livet efter ett väl utfört livsverk och jag vet att du nu finns med oss, fast på ett annat sätt. Vi alla saknar dig MAMMI.
Du var vår ledstjärna.

Jag är så glad att jag fanns hos dig dina sista dagar här i livet och mitt liv fick en annan mening. Dom sista kramarna du gav mig är dom bästa jag fått i mitt liv och jag har lagt minnet djupt in i mitt hjärta. Saknaden är enorm.
Skrivet av: Lutta Måndag 13 Februari 2012
Vi har stängt av möjligheten att skriva kondoleanser och tända ljus då vi utvecklar en ny lösning för minnessidorna.
Det är dock fortfarande möjligt att uppdatera minnessidorna.