Bevara minnet med DNA

DSV-adminNyheterDet sägs att dem vi förlorat lever vidare i våra minnen. I våra tankar och i våra hjärtan. Ett tankesätt som ofta skänker både värme och tröst. I alla fall en del. Många av oss önskar dock att det fanns ett mer påtagligt bevis. Något konkret. En symbol eller ett arv som visar att vi alltid är nära dem vi älskar. Även om de redan har hunnit lämna jordelivet. Finns det?
Svaret är faktiskt, ja.
Tack vare modern teknik behöver vi inte längre förlita oss helt och hållet på våra minnen när någon går bort. Faktum är att vi kan föreviga dem på ett fysiskt sätt också. Vi kan bevara dem och alltid bära dem med oss. Hur då? Allt med hjälp av deras DNA.

Vad är DNA?

DNA kan liknas vid en ritning. En unik konstruktionsplan som talar om precis vem de vi förlorat var. Denna ritning har du nu chansen att spara och lämna vidare till kommande generationer.

Varför bevara DNA?

Frågor som “var kommer vi ifrån”, “vilka sjukdomar vi ärver i våra gener” och “vilka var våra förfäder” kommer att ställas av många generationer i framtiden. Nu kan ni spara ett arv som besvarar alla frågor.
Vi infattar DNA från dina älskade i olika minnesprodukter. Hur du vill bevara DNA från de du älskat är helt upp till dig.
Tillsammans med minnesprodukterna får du även med ett DNA prov som har en livslängd på flera hundra år och går när som helst att använda för tester och forskning.

Läs mer på www.evigtminne.se