Från berg till förädlad gravsten

DSV-adminSponsrad artikelSponsrat innehåll av Göinge Stenförädling

Göinge Stenförädling är ett väletablerat företag som lägger extra tid på slutfinish och kvalité. Vi finns i Boalt som ligger två mil från Osby mellan underbara Skåne och Småland. I vår förädling har vi alla de verktyg och maskiner som behövs för de svåraste jobb inom stentillverkningen.

Vad gör vi?

Vi sysslar mestadels med gravstenar men även med byggsten så som plattor för inomhus och utomhus samt gatsten, murar, trappor, beklädnadssten, köksbänkar och mycket mer.
När det gäller gravstenar så tillverkar vi nya gravstenar och gör även kompletteringar det vill säga att vi tar hem stenen till fabriken, tvättar, graverar, förgyller, målar och monterar ut stenarna på gravplatsen igen och allt enligt kundens önskemål och idé.

Vår idé

Vår idé är att kunna sänka kostnaderna för privatmarknaden och därför samarbetar vi inte med mellanhänder så som begravningsbyråer eller andra som tar ut provisioner för ”hänvisningar” till stenhuggerier. Alla våra priser finns på hemsidan och är därför fasta och ärliga för alla.
Vi Jobbar i hela Sverige och har företag som monterar till oss på orter som ligger långt ifrån vår förädling.

Våra kunder

Våra kunder är det allra viktigaste för oss och som vi ser upp till då ni står inför ett väldigt svårt köp när ni som sörjande ska välja en gravsten. Därför sätts ni alltid i centrum och era idéer och förslag är det allra viktigaste för oss.