Mats Lindahl

Jan ByrmoSkåne1964-05-27, Västra Götaland

2013-10-18, Skåne

Saknar dig så mycket Mats. Fattar inte hur jag ska orka leva utan dig. Känns så orättvist att vi inte fick leva tillsammans och göra allt det vi planerade. Det är en ära att vara din fru och jag älskar dig så mycket mitt hjärta. Varför fick jag inte behålla dig och vara lycklig i fler år?? Jag behöver dig min älskling. Var så lycklig att vi träffades och att jag fick känna mig så älskad och speciell som du fick mig att känna. Tack för allt du gav mig. Du är bara BÄST!! Love You 4 Ever / Din fru "Kyssen"
Skrivet av: mylove4ever Måndag 6 Januari 2014

Min Själsfrände 4 EVER

Mats var den underbaraste människan som funnits i mitt liv. Han var alltid glad, snäll, skämtsam, omhändertagande, kärleksfull ja listan om hur Mats var kan göras så lång. Han hade levt ett hårt liv med missbruk största delen av sitt liv sedan tonåren, men detta var absolut inte vad han ville. Han fick år 2009 hjälp att ta sig ur sitt missbruk och levde sina sista 4,5 år helt drogfri.

Han mådde som bäst dessa åren och ville verkligen LEVA. Det var en fröjd att leva tillsammans med Mats då han varje dag sa hur mycket han älskade mig och varje dag gjorde han mitt liv underbart genom att vara den han var. Det var så underbart att träffa dig för vi tänkte samma tankar, kände samma känslor och vi kompletterade varandra så fantastiskt.

Vi blev ett par 18 Maj 2007, förlovade oss 6/6-2008 och den 8/8-2008 blev jag din fru. Vi var aldrig ifrån varandra för vi trivdes tillsammans och vi hade så skoj ihop. Första gången jag åkte iväg själv för att bli mormor till mitt första barnbarn, blir du medvetslös av en blodförgiftning och du somnade in i min famn utav sviterna av blodförgiftningen en vecka efter att du insjuknade. Min värld är så hemsk nu och saknar dig så mycket min älskade själsfrände. Älskar dig 4 ever min älskade Mats / Din fru Sabine
Vi har stängt av möjligheten att skriva kondoleanser och tända ljus då vi utvecklar en ny lösning för minnessidorna.
Det är dock fortfarande möjligt att uppdatera minnessidorna.