Roager Rush

StonebreakerUtomlands1977-06-04, Stockholm

1999-09-23, Utomlands

Idag så skulle du fyllt 39 år. Jag saknar dig så.

Saknar dig vännen❤️

2017-06-04 Min kära Roager idag så skulle du ha fyllt 40 år ! Om du bara fått leva , Jag saknar dig varje dag . Jag vet att de flesta inte förstod sig på dig eller varför jag tyckte så mycket om dig. Men jag fick lära känna dig på ett sätt som inte många fick . Jag uppskattade dina unika sidor , jag vet att om du bara kunnat så hade du tagit ner stjärnorna och gett dem till mig. Du gick ur din väg för mig och var så lojal. Jag har bara träffat en till lika missförstådd och udda som du och alla säger samma saker om honom som dig . Jag har förstått att vissa personer inte kommer att passa in och att många kommer prata illa om dem . Tyvärr så är det de som är anhöriga som får höra skitsnacket för den det handlar om ,är redan borta .Alla är älskade av någon. Jag kommer alltid finnas där för dig .Tack för allt. Din vän M ♥♥♥

Jag förlorade dig för 19 år sedan, som om ingen tid förflutit,som om ingen av oss åldrats ..Jag finns alltid kvar.Din vän för alltid , M 2018-09-23 ??

2019- 09-23
Till Roager
20 år sedan du togs ifrån mig.
Du mördades, jag dog. Men vår
vänskap fyller resten av tiden.
+1999-09-23
Din vän M

Min käre vän Roager dog bara 22 år gammal. Du var full av energi, spontan,varm , älskade att skapa debatter.
Tyvärr så kunde ditt humör svänga och du kunde spåra ur rejält. En del missförstod dig .
Jag tror att du förmodligen hade Adhd.

Eftersom du hade svårt att vara stilla och hade ofta roliga ljud för dig. Full av bus var du. Men för mig var
Roager en riktig vän som jag saknar så!

Roager Stonebreaker Rafael Rush Föddes 4 juni 1977 Enskede Sverige
Avled 23 september 1999 i Finland.

Min Käre Vän
Det är snart 15 år sedan du mördades. Varje gång jag passerar Norra Hammarbyhamnen så tänker jag på allt roligt som vi upplevt där. Men också det elände som en del av oss ställde till det med och som ledde till att du dömdes till fängelse 1995. Det skrevs mycket om dig i tidningarna då, men få vet hela sanningen.

Ni var två som råkade i gräl med en berusad man, som ni sedan misshandlade. Men det var bara du som dömdes för brottet. Den andra killen försvann därifrån, precis som jag gjorde. Jag var bara 16 år och ville inte bli inblandad. Det ångrar jag bittert idag. Tiden i fängelset förändrade dig till det mycket värre. Jag förstod att du inte skulle leva länge. Men blev så förkrossad av din död, att jag vägrade acceptera den.

Du var ju så levande, du kunde inte vara borta. Efter din död så blev du oskyldigt anklagad för ett fruktansvärt brott. Ett brott som jag och fler med mig vet att du inte begått. Vi var tillsamman på en fest, den kvällen. Även där skulle jag ha försvarat dig. Så fast det är försent gör det idag, här och nu. Din vän för alltid M
Skrivet av: Stonebreaker Tisdag 10 Juni 2014
Vi har stängt av möjligheten att skriva kondoleanser och tända ljus då vi utvecklar en ny lösning för minnessidorna.
Det är dock fortfarande möjligt att uppdatera minnessidorna.