Sofia Manassis

Jan ByrmoSödermanland1989-12-05, Södermanland

2005-07-02, Södermanland

Sofia var 15 år och 7 månader när hon blev ihjälkörd på ett övergångställe sommaren 2005. Det var en varm lördagseftermiddag och Sofia hade precis cyklat ut med sina kompisar. De var på väg att korsa övergången när en snabbåkande bil "massakerade" henne.

I våra ögon var det ingen "olycka" utan det var ett "mord". Hon var/är vår mellantjej. Hon var lillasyster till Anna och storasyster till Jennie. Hon var den gladaste busigaste av dom alla hon var den som alltid skrattade. Hennes leende är oförglömligt. Hon klagade aldrig, hon accepterade det mesta. Hon ogillade bråk och såg alltid en lösning på allt.

Hon ville alla väl och fanns alltid till hands för att lyssna och erbjuda sin hjälp. Sofia hade ett stort hjärta för sin familj och alla som hon kände. Hon gav mer än vad hon fick tillbaka. Hennes önskan var att klara av gymnasium och flytta till Grekland och skaffa sig en hund. Hon var en stor djurälskare. Sofia älskade kläder och var väldigt mån om sitt utseende och kunde avvara flera timmar framför spegeln och garderoben. Hittade hon inget som passade så lånade hon av syskon eller kompisar.

Hon älskade musik, lyssnade helst på reggae o hiphop och tillbringade mycket av sin tid med kompisar. Dom var tonåringar och livet lekte! " Don't Worry Be Happy" var Sofias motto i livet.

Sofia du är för alltid älskad och saknad!
Aldrig blir du glömd!

5 år har gått!! 5år när jag sist hörde din röst 5 år sen jag kramade dig 5 år sen jag pratade med dig 5 år sen jag såg dig Jag saknar dig min ängel. Din mammis
Skrivet av: Angela Lördag 3 Juli 2010

Vackra ängel
2009-12-03
Tänker på er alla och förstår eran saknad .
Vila i ro vackra ängel .

Kram

Av: Susann Jonnys änglamamma

Skrivet av: Angela Söndag 6 December 2009

Sofia
2009-12-03
Gumman, jag saknar dig så de gör ont, var tvungen att skriva om allt för de var för långt? :( Vill bara säga att din familj ÄLKSAR dig sååå mycket hjärtat. DU är deras ALLT. Jag glömmer aldrig tiderna med dig. När jag tänker på dig blir jag glad, för vi har så många fina o roliga minnen ihop. Ditt skratt kommer ja aldrig glömma, men ibland blir ja så jävla förbannad på DEN DÄR som tog ditt liv. Ses på lördag gumman.

Av: T-hälla Bella

Skrivet av: Angela Söndag 6 December 2009

2009-12-03
Älskar dig våran ängel!

Våran ängel
2009-12-03
Det gör så sjukt ont att du är borta Sofia, du var en ängel utan vingar, du sken alltid upp som en sol, ett leende jag aldrig kommer kunna släppa ur mina tankar, du finns här med oss vareviga dag och det kommer du alltid att göra. den saknaden som står här bredvid mig är högre än jag någonsin kunnat anat, så älskad och så saknad, jag älskar sig Sofia och vi ses snart igen.

Till en vacker ängel
2009-12-04
Vackra Sofia, du skulle fyllt 20 år, det skulle vara din stora dag, hoppas dom firar dig i änglars stad. Mina tankar till dig och din underbara mamma som saknar dig så.

Av: Carla Carli-Lindberg, Richards mamma.

Du är för alltid älskad och saknad.
2009-12-05
Tänker på dig min vän. Det är inte rätt att en så vacker och fin människa tas ifrån oss. Minnena jag har med dig får mig att le, skratta och fylla mina ögon med tårar. Jag önskar att du har det bra där du är nu.
Du är den vackraste ängeln i himlen.

Din födelsedag idag!
2009-12-05
Denna dag är din födelsedag och du skulle ha fyllt 20år.
Födelsedagspartyt kommer att hållas bland er alla änglar i himlen det är jag övertygad om Sofoula. Vi tänker på dig här på jorden. Mina tankar går till din älskade familj som älskar dig så oerhört mycket och jag tänker extra mycket på din mamma. Filakia från Vaia A

Vi saknar dig vår ängel
och sorgen är så stor.
Du bor i våra hjärtan
men i oss finns ett sår.
Ett barn för lite finns
det alltid i familjen vår.

Saknar dig så älskade Sofia
du får inte fira din 20-årsdag...
Dessa dagar gör alltid lika ont..
Pussar o kramar till dig min ängel
Din mammis!

Av: Vaia A med barnen

Vila i största frid vår vackra dotter!
Vi har stängt av möjligheten att skriva kondoleanser och tända ljus då vi utvecklar en ny lösning för minnessidorna.
Det är dock fortfarande möjligt att uppdatera minnessidorna.